Beheer & onderhoud

Het onderhouden van je WordPress website is essentieel. Wij helpen je met een veilige, snelle en goed onderhouden website. Is er een probleem? Dan zorgen wij voor een oplossing. Heb je een vraag of wil je iets laten wijzigen? Wij zijn je partner.

Website wijzigingen

Wij kunnen je helpen met het uitvoeren van wijzigingen. Het wijzigen van teksten, het maken van nieuwe pagina’s of nieuwe functionaliteit toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Webshop met betaalmogelijkheden
 • Bestelformulier voor wholesale/resellers
 • Voorraadbeheer systeem
 • Koppeling met boekhoudpakket
 • Aanvraagformulieren
 • Landingspagina’s en marketing automation tools
 • En nog veel meer…

Wil je advies, iets laten wijzigen of even sparren? Neem gerust vrijblijvend even contact met ons op via hello@lauralisa.nl of 020-8203258.

 

Laura en Joy zijn professionals in hun vak. De website support is zeer goed. Als er iets is, wordt er heel snel gereageerd. Bovendien zorgen ze effectieve oplossingen en denken ze goed mee. Mijn website is een stuk sneller geworden sinds de hosting wordt geregeld door Laura en Joy. Kortom, ik zou iedereen aanbevelen met dit topteam te gaan samenwerken.
Marloes Smit

Adwords specialist, Buro Foss

Waarom is website onderhoud belangrijk?

Veiligheid

Het is belangrijk dat je website wordt voorzien van updates en een firewall. Helaas worden er regelmatig websites gehackt met vervelende gevolgen. Je website wordt dan bijvoorbeeld geblokkeerd door Google.

Snelheid

Ook je website moet opgeruimd worden. Plugins controleren, database opschonen, afbeeldingen zo klein mogelijk houden. Door frequente snelheidschecks te doen kun je problemen vroegtijdig opsporen en oplossen.

Klantvriendelijkheid

Hoe vaak loop jij nog je hele website na? Zijn er misschien kleine problemen ontstaan waardoor klanten vast komen te zitten? Kun je de ervaring op de site verbeteren? Met regelmatige controles zorg je voor de beste ervaring voor je klant! 

Functionaliteit

Regelmatig zijn er updates vanwege nieuwe functionaliteit. De online wereld ontwikkelt zich snel en er komen dagelijks nieuwe oplossingen. Door je website up to date te houden kun je hier optimaal gebruik van maken. 

SEO

Door je website te koppelen aan het Google Search Console kun je de vindbaarheid verbeteren. Je ontvangt een melding als er een probleem is met je SEO en je kunt anticiperen met de statistieken van je zoekresultaten.

Content

Heb je veel pagina’s en is er misschien sprake van verouderde content? Als je een pagina verwijderd dien je deze wel door te sturen naar een andere pagina (redirecten) anders krijgt de bezoeker een 404-pagina te zien.

Onderhoudsabonnement

Wij onderhouden je website zodat jij er geen omkijken naar hebt. Updates zullen worden uitgevoerd zonder het risico dat je website kapot gaat. Zijn er problemen? Wij helpen je.

Wat is inbegrepen?

 • Helpdesk 7 dagen per week
 • Updaten WordPress, plugins en thema
 • Firewall & backup
 • Snelheidsoptimalisatie
 • 24/7 controle of website online is
 • Google Search console ondersteuning
 • Advies en handleidingen

Kosten

Een onderhoudsabonnement is 29,- per maand en is maandelijks opzegbaar. Voor stichtingen en kleine websites (minder dan 10 plugins) hebben we een speciale prijs van 19,- per maand.

Aanvragen?

Stuur ons een berichtje via de contactpagina of mail direct naar hello@lauralisa.nl!

Site gehackt?

Mocht je site gehackt zijn en je hebt geen onderhoudsabonnement, dan kunnen wij eenmalig de website herstellen. Dit is een vrij intensief proces en we zullen dit met spoed uitvoeren. We brengen hiervoor eenmalig maximaal 500,- in rekening (afhankelijk van werkzaamheden). Daarna zullen we je adviseren een onderhoudsabonnement af te nemen.

Waarom zou mijn site gehackt worden?

In tegenstelling tot wat mensen vaak denken wordt je website niet persoonlijk uitgekozen op basis van inhoud. Het hacken gebeurt volledig geautomatiseerd door bots die het internet scannen. Door je website goed te onderhouden minimaliseer je het risico en bescherm je de website -zo goed als mogelijk- tegen ongewenste aanvallen.

×