Beheer & optimalisatie

Het onderhouden van je WordPress website is essentieel. Wij helpen je met een veilige, snelle en goed onderhouden website. Is er een probleem? Dan zorgen wij voor een oplossing. Heb je een vraag of wil je iets laten wijzigen? Wij zijn je technische partner. 

Onderaan de pagina zie je onze onderhoudsabonnementen.

Website wijzigingen

Wij kunnen je helpen met het uitvoeren van wijzigingen. Het wijzigen van teksten, het maken van nieuwe pagina’s of nieuwe functionaliteit toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Webshop met betaalmogelijkheden
 • Bestelformulier voor wholesale/resellers
 • Voorraadbeheer systeem
 • Koppeling met boekhoudpakket
 • Aanvraagformulieren
 • Landingspagina’s en marketing automation tools
 • En nog veel meer…

Ook lossen we vaak problemen op. Problemen waar we veel ervaring mee hebben:

 • Mail komt in spamfolder
 • Na update werkt de site niet meer
 • Website is traag
 • Verhuizen naar ander domein
 • Website is gehackt 

Wil je advies, iets laten wijzigen of even sparren? Neem gerust vrijblijvend even contact met ons op via hello@lauralisa.nl of 020-8203258.

 

Waarom is website onderhoud belangrijk?

Veiligheid

Het is belangrijk dat je website wordt voorzien van updates en een firewall. Helaas worden er regelmatig websites gehackt met vervelende gevolgen. Je website wordt dan bijvoorbeeld geblokkeerd door Google.

Snelheid

Ook je website moet opgeruimd worden. Plugins controleren, database opschonen, afbeeldingen zo klein mogelijk houden. Door frequente snelheidschecks te doen kun je problemen vroegtijdig opsporen en oplossen.

Klantvriendelijkheid

Hoe vaak loop jij nog je hele website na? Zijn er misschien kleine problemen ontstaan waardoor klanten vast komen te zitten? Kun je de ervaring op de site verbeteren? Met regelmatige controles zorg je voor de beste ervaring voor je klant! 

Functionaliteit

Regelmatig zijn er updates vanwege nieuwe functionaliteit. De online wereld ontwikkelt zich snel en er komen dagelijks nieuwe oplossingen. Door je website up to date te houden kun je hier optimaal gebruik van maken. 

SEO

Door je website te koppelen aan het Google Search Console kun je de vindbaarheid verbeteren. Je ontvangt een melding als er een probleem is met je SEO en je kunt anticiperen met de statistieken van je zoekresultaten.

Content

Heb je veel pagina’s en is er misschien sprake van verouderde content? Als je een pagina verwijderd dien je deze wel door te sturen naar een andere pagina (redirecten) anders krijgt de bezoeker een 404-pagina te zien.

Onderhoudsabonnement

Wij onderhouden je website zodat jij er geen omkijken naar hebt. Updates zullen worden uitgevoerd en wij monitoren de veiligheid en beschikbaarheid (up-time). Zijn er problemen of heb je vragen? Wij helpen je en denken met je mee! Zie hieronder de verschillende opties.

 

Meer informatie?

Laat hier je e-mailadres en achter dan versturen we je meer informatie over onze werkwijze en wat je kunt verwachten! 

Onderhoudsabonnement informatie

Veelgestelde vragen

Zijn jullie ook 's avonds in het weekend bereikbaar?

Jazeker, in geval van spoed zijn we bereikbaar. Voor elke melding die binnenkomt controleren we altijd direct de urgentie, we hebben hiervoor enkele prioriteitsniveaus ingesteld. Is de website offline of kunnen er geen bestellingen geplaatst worden? Dan heeft dat natuurlijk de hoogste prioriteit, ook ’s avonds en in het weekend. Meer informatie hierover kun je terugvinden in de onderhoudsovereenkomst. Heb je die nog niet ontvangen of wil je graag een voorbeeld zien? Neem dan even contact met ons op!

Help! Mijn website is gehackt!

Gelukkig is het bij ons nooit voorgekomen maar mocht het toch gebeuren, dan herstellen wij natuurlijk direct je website! Heb je géén onderhoudsabonnement maar wordt je site wel bij ons gehost? Dan brengen wij hier eenmalig 150,- voor in rekening. Wordt je site niet bij ons gehost? Neem dan even contact met ons op en we helpen je verder.

Waarom zou mijn site gehackt worden?

In tegenstelling tot wat mensen vaak denken wordt je website niet persoonlijk uitgekozen op basis van inhoud. Het hacken gebeurt volledig geautomatiseerd door bots die het internet scannen. Door je website goed te onderhouden minimaliseer je het risico en bescherm je de website -zo goed als mogelijk- tegen ongewenste aanvallen.