Brand Identity van Sunny Fields

Heb je nog geen logo en huisstijl? Of ben je toe aan een vernieuwing van je brand identity? Wil je graag een uniek webdesign? Dan kunnen wij je een grafisch designer aanbevelen!

Wij zijn gespecialiseerd in website techniek en voor andere wensen werken we graag samen met andere specialisten. Hiermee kunnen we meer kwaliteit bieden. 

Wat doet een designer?

Brand Identity

Voordat een designer kan werken aan een website design of bijvoorbeeld een flyer moet eerst de basis in orde zijn. Het begint met een brand identity: oftewel een logo en huisstijl (kleuren, lettertypes etc).

Website design

Op basis van de brand identity kan de designer een uniek webdesign voor je maken! Indien nodig kunnen er speciale elementen voor jou worden doorontwikkeld, zoals unieke iconen.

Visuals en print

Heb je meer materiaal nodig zoals bijvoorbeeld visitekaartje of een e-book? Of heb je bijvoorbeeld en nieuw product en hiervoor een nieuwe website pagina nodig? Dan kan de designer dit voor je maken!

Onze samenwerking met Sunny Fields

Je kan zelf op zoek naar een grafisch designer die bij je past. Maar wij hebben een samenwerking met Inge van Sunny Fields en kunnen je haar van harte aanbevelen!

Stap 1: Brand Identity

Zorg voor een uniek en persoonlijke brand identity die helemaal bij jou past en de beste uitstraling heeft voor je klanten. Op de website van Sunny fields kun je haar portfolio bekijken.

Stap 2: Website design & ontwikkeling

Na het ontwikkelen van jouw brand idenity kan Inge ook de website voor je desigen en ontwikkelen! Heb je een speciale functie nodig (zoals een formulier)? Dan zal Inge dit uitbesteden aan ons!

Stap 3: Website beheer

Alle technische vragen zal Inge niet kunnen beantwoorden. Zodra de website klaar is zorgen wij voor het netjes online brengen en zorgen wij voor hosting en beheer! Vanaf dat moment kun je al je website vragen aan ons stellen.

Stap 4: Visuals en print

Je hebt een prachtige huisstijl en je website is live. Heb je meer materiaal nodig zoals een e-book? Dan kun je weer terecht bij Inge. Bekijk haar website voor een overzicht van mogelijkheden!

Portfolio

Bekijk hier enkele projecten die we samen hebben gedaan! Op de website van Inge kun je haar portfolio bekijken.

Veelgestelde vragen

Wie zijn Inge & Laura?
Waarom niet alles onder 1 dak?

De werkzaamheden van ons en Inge zijn vaak niet eenmalig. We hebben dit in het verleden wel gedaan, bijvoorbeeld één website gezamenlijk gefactureerd. In de praktijk blijkt dit ook voor onduidelijkheden te zorgen. Na de website zal LAURA LISA het beheer factureren en kan het ook zijn dat Inge een nieuwe factuur stuurt als er een nieuw design is gemaakt.

We begrijpen dat het fijn is als je met één partij te maken hebt. Zo zijn er ook marketing bureaus die alles aanbieden. Wij geloven echter meer in de kracht van samenwerken met andere specialisten. Die net als wij gepassioneerd zijn over hun vak, kwaliteit leveren en persoonlijk contact hebben.

Van wie ontvang ik een factuur?

Inge en ik zullen beide apart factureren. We houden de werkzaamheden gescheiden. Je zal van ons beide een factuur ontvangen van de verschillende werkzaamheden. Vooraf zullen we beide een offerte versturen zodat je weet waar je aan toe bent!

Inge Zonneveld van Sunny Fields