Hosting & email

We willen de beste en de snelste websites voor onze klanten. We hebben daarom onze eigen server ingericht bij een uitstekende hosting leverancier. Geen aparte registraties bij hosting bedrijven maar alles bij ons.

Wat heb je nodig?

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een website? In eerste instantie heb je een domeinnaam nodig (bijv www.lauralisa.nl). Vervolgens moet er een website geinstalleerd worden, dit doe je met een hostingabonnement. Je huurt een stukje op de webserver om daar jouw website op te draaien.

Domeinnaam

Heb je al een domeinnaam bedacht? Controleer dan eerst of deze beschikbaar is. Als je zeker weet dat je de juiste hebt gevonden kun je deze registreren. Het is handig als je rekening houdt met de verschillende extensies. Wil je alleen .nl, of ook .com? Wist je dat er tegenwoordig vele extensies mogelijk zijn? Bijvoorbeeld .shop of .blog.

In ons domein aanvraagformulier kun je direct controleren of een domeinnaam beschikbaar is en vervolgens bestellen inclusief hostingabonnement.

WordPress Hosting

Wij maken jouw site lekker snel. Wij zorgen voor caching en onderhoud. We zijn altijd bereikbaar in geval van nood en we bieden hosting abonnementen voor elk type website.

Hosting abonnementen

Je website is veilig en snel bij ons. Maak een keuze uit een van de abonnementen.
Nieuwe websites kunnen in eerste instantie altijd kiezen voor Small.

Welk abonnement is voor mij geschikt?
Is het een nieuwe website? Dan kun je altijd kiezen voor Starter. Zodra dit abonnement niet meer voldoende is zullen wij je een seintje geven. Gaat het om een bestaande website en je weet niet welke specificaties voor jou van toepassing zijn? Neem dan even contact op! Wij helpen je verder.

E-mail

Je hebt een domeinnaam en je wilt waarschijnlijk ook een e-mailadres. Met ons hosting abonnement kun je een e-mailadres instellen. Toch adviseren we om gebruik te maken van Gmail, met je eigen domeinnaam. Ook kun je dan gebruik maken van Google Calendar, Drive en meer. Dit pakket heet Google Suite en kost ongeveer 4,- euro per gebruiker per maand. Wij helpen je met het installeren hiervan. Neem contact op voor meer informatie.