WordPress website beheer & onderhoud

Wij verzorgen graag dit technische stuk en doen dit op professionele wijze. Onze servers zijn supersnel en veilig. Maar wat ons echt uniek maakt is dat we persoonlijke ondersteuning bieden. Is er een probleem? Dan lossen we het op. Heb je een vraag of wil je iets toevoegen op je site? Wij denken met je mee.

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Geen zorgen

Wij waken over jouw website, met de nodige updates, firewall en andere tools houden wij de website veilig. Mocht er toch wat gebeuren, dan lossen wij het op!

N

Bespaar tijd & energie

Wil je iets wijzigen maar weet je niet zo goed hoe? Heb je te maken met verschillende leveranciers? Nu heb je nog maar één contactpunt en wij beantwoorden al je vragen!

l

Zelf doen of uitbesteden

Bij ons heb je de keuze. Met intructies leren we je het zelf te doen en als je dit niet (meer) wilt dan voeren wij met liefde al je verzoeken uit!

Hosting & onderhoud

Ons hosting- en onderhoudsabonnement voldoet aan strenge eisen voor een optimaal beheer van jouw website. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of bel of mail even!

Wat is inbegrepen?

Hosting

 • 5GB schijfruimte
 • Onbeperkt datavekeer
 • 5 e-mailadressen (of koppeling Google Suite)
 • Standaard snel (zie specificaties)
 • SSL certificaat (Let’s Encrypt)

Onderhoud

 • Support per e-mail & telefoon
 • 24/7 controle of je website online is
 • Virus/malware scanner
 • Oplossen van problemen *
 • Basis snelheidsoptimalisatie
 • WordPress, thema & plugin updates
 • Google koppelingen (o.a. Search Console)

* Er zijn uitzonderingen voor websites die wij niet hebben gebouwd (zie veel gestelde vragen onder in deze pagina). 

Ze zijn professionals in hun vak. De website support is zeer goed. Als er iets is, wordt er heel snel gereageerd. Bovendien zorgen ze voor effectieve oplossingen en denken ze goed mee. Mijn website is een stuk sneller geworden sinds de hosting wordt geregeld door LAURA LISA. Kortom, ik zou iedereen aanbevelen met dit topteam te gaan samenwerken!

Marloes Smit

Adwords specialist, Buro Foss

Tarieven

Alle prijzen zijn exclusief btw en worden per maand gefactureerd. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar na zes maanden.

Standaard Website

39,- per maand

Voor websites zonder extra functionaliteit.

Complexe website

59,- per maand

Voor o.a. webshops & online training sites.

Extra’s

– 10

Kleine site

Heb je een kleine site met minder dan 10 plugins? Dan krijg je een korting!

+ 30

Extra snelheid

We optimaliseren en upgraden de server zodat de site extra snel wordt en meer bezoekers aan kan.

+ 10

Grote site

Heb je een grote site met meer dan 30 plugins? Dan komt er een toeslag bij.

+ 30

Website PRO

Zo min mogelijk problemen? Updates doen we handmatig in overleg met jou in een testomgeving.

Website wijzigen?

Wij kunnen je ook helpen met het uitvoeren van wijzigingen. Het wijzigen van teksten, het maken van nieuwe pagina’s of nieuwe functionaliteit toevoegen zoals een webshop of online training.

Waarom is website onderhoud belangrijk?

Veiligheid

Helaas worden er regelmatig websites gehackt met vervelende gevolgen. Je website wordt dan bijvoorbeeld geblokkeerd door Google. Het is belangrijk dat je website wordt voorzien van updates en een firewall.

Snelheid

Je verliest klanten of je reputatie bij Google als je website langzaam is. De snelheid van je site is an meerdere factoren afhankelijk: hosting, afbeelingen, caching etc.. Met analyses kun je problemen tijdig opsporen.

SEO

Je loopt klanten mis als je niet goed gevonden kunt worden. Je hoeft niet meteen een SEO specialist in te huren, je kunt al heel veel bereiken met de basis beginselen van technische SEO  en de koppeling met het Google Search Console.

Functionaliteit

Regelmatig zijn er updates vanwege nieuwe functionaliteit. De online wereld ontwikkelt zich snel en er komen dagelijks nieuwe oplossingen. Door je website up to date te houden kun je hier optimaal gebruik van maken. 

Klantvriendelijkheid

Hoe vaak loop jij nog je hele website na? Zijn er misschien kleine problemen ontstaan waardoor klanten vast komen te zitten? Kun je de ervaring op de site verbeteren? Met regelmatige controles zorg je voor de beste ervaring voor je klant! 

Content

Heb je veel pagina’s en is er misschien sprake van verouderde content? Als je een pagina verwijderd dien je deze wel door te sturen naar een andere pagina (redirecten) anders krijgt de bezoeker een 404-pagina te zien.

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook onderhoud van bestaande websites?

Het is mogelijk dat wij het beheer overnemen van bestaande websites. De website moet dan wel verhuisd worden naar onze servers, we doen alleen onderhoud voor websites in ons beheer.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat het oplossen van problemen niet altijd inbegrepen is en er in dat geval extra kosten kunnen voorkomen, zie volgende vraag “Is het oplossen van problemen inbegrepen?”.

Zijn wijzigingen inbegrepen?

Nee, voor het uitvoeren van wijzigingen aan je website zullen we vooraf de kosten inschatten en je een offerte sturen. Wanneer mogelijk zullen we je een instructie sturen zodat je het eventueel zelf kunt wijzigen. Instructies zijn wel inbegrepen in het abonnement.

 

Is het oplossen van problemen inbegrepen?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen en als er problemen zijn lossen we het op. Dit is altijd het geval voor de websites die wij hebben gebouwd, of voor de plugins die wij hebben geinstalleerd.

Is je site door iemand anders gebouwd? Dan kan het zijn dat wij niet alles ondersteunen. Hiervoor doen we altijd een intake en dan zullen we de inrichting van de website beoordelen. Als het noodzakelijk is om de website aan te passen om problemen op te lossen, dan zien we het als een wijziging. Voor website wijzigingen ontvang je altijd vooraf een kosteninschatting.

In sommige gevallen zijn wij ook afhankelijk van de support van de leverancier voor het oplossen van problemen. Als het gaat om een betaalde plugin, dan is het noodzakelijk dat je hier een licentie voor aanschaft, anders kan de leverancier geen support leveren. Wij kunnen je hierbij helpen.

Thema dat wij altijd ondersteunen:
Divi van Elegant Themes

Plugins die we altijd ondersteunen:

 • Gravity Forms (licentie nodig)
 • WPML (licentie nodig)
 • Woocommerce
 • Woocommerce Subscriptions (licentie nodig)
 • LearnDash (licentie nodig)

Zie meer informatie in onze algemene voorwaarden.

Wat zijn de hosting specificaties?

Server

 • LiteSpeed
 • CloudLinux
 • HTTP/2
 • LSCache voor WP
 • ESI
 • CloudFlare
 • Redis caching

Beveiliging

 • WAF
 • IDS / IPS
 • Malware Detection
 • Proactive Defense
 • Patch Management
 • Reputation Management

Lees ook de blog: “Hoe wordt mijn website beveiligd?

Door wie wordt mijn website beheerd?

We hebben een team van specialisten die de website beheren. Ook is er een storingsdienst beschikbaar tijdens de vakantieperiodes. Bekijk ons team op de pagina Over ons!

Ik heb meer e-mailaccounts nodig, kan dat?

In ons abonnement zitten standaard 5 e-mailadressen. Wij helpen je met het instellen van je e-mailadres op je computer of telefoon.

Het is mogelijk dit te verhogen maar je kunt ook kijken naar een andere oplossing. Vele ondernemers maken al gebruik van Google Suite of Office 365, dit zijn meer professionelere e-mail oplossingen. Hiervoor sluit je zelf een abonnement af en kun je zelf het aantal e-mailadressen instellen. Waar je ook voor kiest, we kunnen je er bij helpen.

Zijn jullie ook 's avonds in het weekend bereikbaar?

Jazeker, in geval van spoed zijn we bereikbaar. Voor elke melding die binnenkomt controleren we altijd direct de urgentie, we hebben hiervoor enkele prioriteitsniveaus ingesteld. Is de website offline of kunnen er geen bestellingen geplaatst worden? Dan heeft dat natuurlijk de hoogste prioriteit, ook ‘s avonds en in het weekend. 

 

Help! Mijn website is gehackt!

Mocht het gebeuren, dan herstellen wij natuurlijk direct je website! Heb je géén onderhoudsabonnement? Dan brengen wij hier eenmalig kosten voor in rekening. Neem dan even contact met ons op en we helpen je verder.

Waarom zou mijn site gehackt worden?

In tegenstelling tot wat mensen vaak denken wordt je website niet persoonlijk uitgekozen op basis van inhoud. Het hacken gebeurt volledig geautomatiseerd door bots die het internet scannen. Door je website goed te onderhouden minimaliseer je het risico en bescherm je de website -zo goed als mogelijk- tegen ongewenste aanvallen.