Website ontwikkeling

Wij maken kwalitatieve, gebruiksvriendelijke, mooie websites op basis van bewezen design structuren. Wij zorgen ervoor dat je website voor je werkt en kunnen al je wensen uitvoeren. Als je website online is laten we je niet in de steek, we denken constant met je mee over het optimaliseren van je site of shop.

Elke website die we maken is geheel verzorgd

Onze passie is het maken en optimaliseren van websites en webshops. We maken niet alleen een website, we zorgen ook voor alle zaken eromheen zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. We benoemen enkele punten waar onze websites standaard aan voldoen.

WordPress

De website wordt gemaakt in WordPress. Je kunt hiermee alles zelf beheren.

Content

Een overzichtelijke site? Wij helpen je met het inrichten van de informatiestructuur.

Gebruiksvriendelijk

De website maken we zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zowel voor je bezoekers als voor jezelf om te beheren.

Responsive

De website is responsiveideaal te gebruiken op computer, tablet en mobiel.

Snel

De website wordt zo snel mogelijk gemaakt, voor een betere klantervaring en SEO resultaten.

SSL

De website wordt voorzien van een SSL Certificaat. Dit maakt de website veiliger en Google houdt ervan.

SEO

De website is standaard zoekmachine en bevat tools om te helpen met SEO

Analytics

De website bezoekersstatistieken worden gemeten met Google Analytics.

AVG ondersteuning

We helpen je met een privacyverklaring en cookiemelding en het veilig bewaren van gegevens.

Hoe gaan we te werk?

Een van onze eerste vragen is of je een logo en huisstijl hebt waar je blij mee bent? Zo ja, dan kunnen we zonder een grafisch designer samen met jou je website maken. Anders bieden we je de mogelijkheid een huisstijl en website design te laten ontwikkelen samen met onze partner in grafisch design (of je kiest zelf een eigen designer). Lees verder over onze werkwijze met onderstaande knop.

Met de eerste ideeën ben ik Laura Lisa rond de tafel gaan zitten. Zij wist snel en duidelijk de belangrijkste functies van mijn diensten en website op papier te zetten. Met haar kennis en ervaring kon zij gemakkelijk mijn vragen beantwoorden. Ze wist duidelijk hoofd- en bijzaken te scheiden en mijn website kreeg al snel een mooie en professionele uitstraling.
Jeffrey Ligtvoet

Eigenaar, The Climbing Company

Veelgestelde vragen

Welk thema wordt gebruikt?

We werken met het Divi thema en je ontvangt van ons hiervoor een licentie. Bij het maken van een website zonder designer werken we met gebruiksvriendelijke design structuren die we aanpassen naar jullie huisstijl. Dit doen we met of zonder grafisch designer. In onze portfolio kun je voorbeelden bekijken met en zonder designer.

Wat is het verschil met en zonder designer?

Wat we nodig hebben voor het maken van een website is het volgende:

  • Logo
  • Kleurenpalet
  • Lettertypes
  • Teksten
  • Fotografie
  • Stijlelementen

Dit wordt vaak door een grafisch designer opgeleverd na het maken van een huisstijl. Misschien heb je alleen een logo laten maken en kun je zelf lettertypes en een kleurpalet uitzoeken. 

Het grootste verschil in het maken van een website zonder designer zijn de stijlelementen. Een stijlelement is bijvoorbeeld speciaal voor jou gemaakt iconen of een illustratie als merk element. Dit kun je vaak zelf niet aanmaken.

Met een goed ontwikkelde huisstijl kun je online herkenbaarheid creeren en we adviseren wel te investeren in een grafisch designer, maar als je dit (nog) niet wilt kunnen we het ook zonder doen.

Schrijven jullie ook teksten?

Wij schrijven geen website teksten. De tekst wordt door jullie zelf aangeleverd, waar mogelijk zullen wij je wel van tips voorzien. Hou er rekening mee dat schrijven van websiteteksten best een uitdaging kan zijn en eigenlijk een vak apart is. 

Je zou ervoor kunnen kiezen een tekstschrijver in te huren. We hebben hiervoor wel een partner die we je kunnen adviseren! 

Wij plaatsen de aangeleverde teksten eenmalig op de pagina’s die we vooraf hebben bepaald. Nadat de site live is worden tekst wijzigingen door jullie zelf uitgevoerd, natuurlijk met hulp van onze handleiding en helpdesk!

Wat doen jullie met SEO?

Een veelgehoord verzoek is hoe worden we gevonden op Google? Dit doe je door je website (teksten) zoveel mogelijk te optimaliseren, dit heet Search Engine Optimization (SEO). Heel simpel gezegd werkt het als volgt:

Wil je gevonden worden op “coach amsterdam”, dan zul je op je website moeten vermelden dat je een coach bent die gevestigd is in Amsterdam. Google leest de structuur en content van jouw site en bepaalt met allerlei formules hoe relevant jouw website is en op welke positie je getoond wordt. 

Je zal een van de vele coaches in Amsterdam zijn dus je zult er meer voor moeten doen omhoog gevonden te worden. SEO is een specialisme op zich en er zijn vele mogelijkheden om uit voeren. 

Een onderdeel hiervan is de technische SEO (juiste code, sitestructuur, sitemaps en tools). Daar zorgen wij voor bij de oplevering van de website. Hiervoor maken we o.a. gebruik van de plugin van Yoast en we koppelen de website aan het Search Console om eventuele SEO problemen op te lossen. 

Daarna kun je zelf aan de slag met de SEO (we geven tips in de handleiding) of hiervoor een specialist inhuren. Bij het schrijven van teksten kun je hier rekening mee houden. Of als je met onze tekstschrijver werkt (die tevens SEO specialist is), dan wordt de tekst meteen geoptimaliseerd voor SEO! Ook kan zij voorzien van een uitgebreid SEO advies of een zoektermen onderzoek.

Wil je meer weten?

Laat hier je e-mailadres achter en dan sturen we meer informatie en onze tarieven! Wil je direct iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

Laura is al jaren mijn vaste website expert. Ze heeft aan mijn vage omschrijvingen genoeg om precies dat te maken wat ik wil maar niet zelf kan bedenken. Ze voelt precies aan welke sfeer er nodig is en komt met heel duidelijke argumenten over waarom iets een bepaalde manier beter is. Niet dat ik die argumenten nodig heb, ik vaar blind op haar expertise. Ook heeft ze mij met alle geduld en jipenjanneketaal kunnen uitleggen hoe ik alles zelf kan bijhouden en hoe ik dingen kan veranderen als ik de kolder in mijn kop krijg. En als ik dan per ongeluk iets heb gedaan wat niet de bedoeling was en ik niet weet hoe ik het op miet lossen, dan is 1 berichtje met ‘help!’ genoeg 
Laura is mijn website engel!

Mariëlle Diemel