Website ontwikkeling

Wij maken kwalitatieve, gebruiksvriendelijke, mooie websites op basis van bewezen design structuren. Wij zorgen ervoor dat je website voor je werkt en kunnen al je wensen uitvoeren. Als je website online is laten we je niet in de steek, we denken constant met je mee over het optimaliseren van je site of shop.

Website ontwikkeling

Met liefde maken wij jullie website of webshop. We denken ook nog eens met je mee hoe je het beste uit je website kunt halen. Wij zorgen ervoor dat aan alle moderne eisen wordt voldaan en jij je alleen op de inhoud hoeft te richten.

Webshop optimalisatie

Hoe zorg je ervoor dat het hele proces van bestelling tot levering zo soepel mogelijk verloopt? Wij denken graag met je mee en bieden slimme oplossingen om het zo efficiënt mogelijk in te richten.

Denk aan verzendinformatie op de productpagina’s, automatische facturering, geavanceerd voorraadbeheer, etc!

 

Website optimalisatie

Heb je al een website en is deze aan vernieuwing toe? Is de website langzaam en slecht onderhouden? Wil je onderzoeken wat je nu echt aan je website hebt?

We starten met een scan van jullie website en geven je een op maat gesneden advies.

Elke website die we maken is geheel verzorgd

We maken niet alleen een website, we zorgen standaard voor optimalisaties er om heen die zorgen voor een effectieve website.

WordPress

De website wordt gemaakt in WordPress. Je kunt hiermee alles zelf beheren.

Content

Een overzichtelijke site? Wij helpen je met het inrichten van de informatiestructuur.

Gebruiksvriendelijk

De website maken we zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zowel voor je bezoekers als voor jezelf om te beheren.

Responsive

De website is responsiveideaal te gebruiken op computer, tablet en mobiel.

Snel

De website wordt zo snel mogelijk gemaakt, voor een betere klantervaring en SEO resultaten.

SSL

De website wordt voorzien van een SSL Certificaat. Dit maakt de website veiliger en Google houdt ervan.

SEO

De website is standaard zoekmachine en bevat tools om te helpen met SEO

Analytics

De website bezoekersstatistieken worden gemeten met Google Analytics.

AVG Proof

De website is AVG Proof. We helpen je met een privacyverklaring en cookiemelding.

Laura is al jaren mijn vaste website expert. Ze heeft aan mijn vage omschrijvingen genoeg om precies dat te maken wat ik wil maar niet zelf kan bedenken. Ze voelt precies aan welke sfeer er nodig is en komt met heel duidelijke argumenten over waarom iets een bepaalde manier beter is. Niet dat ik die argumenten nodig heb, ik vaar blind op haar expertise. Ook heeft ze mij met alle geduld en jipenjanneketaal kunnen uitleggen hoe ik alles zelf kan bijhouden en hoe ik dingen kan veranderen als ik de kolder in mijn kop krijg. En als ik dan per ongeluk iets heb gedaan wat niet de bedoeling was en ik niet weet hoe ik het op miet lossen, dan is 1 berichtje met ‘help!’ genoeg 
Laura is mijn website engel! Mariëlle Diemel

Met de eerste ideeën ben ik Laura Lisa rond de tafel gaan zitten. Zij wist snel en duidelijk de belangrijkste functies van mijn diensten en website op papier te zetten. Met haar kennis en ervaring kon zij gemakkelijk mijn vragen beantwoorden. Ze wist duidelijk hoofd- en bijzaken te scheiden en mijn website kreeg al snel een mooie en professionele uitstraling. Jeffrey Ligtvoet

Eigenaar, The Climbing Company

Laura is een veelzijdige bekwame programmeur en een goede analyticus. Ze heeft de kwaliteit om een photoshop-ontwerp exact (op de pixel) te vertalen naar een website en contentmanagement nog steeds gemakkelijk te maken. Maarten Willemse

Eigenaar, DieLange.nl

Klanten

Een selectie enthousiaste ondernemers.

 

Interesse?

×