Do it yourself

Al jaren maken wij websites voor ondernemers en bedrijven en nu bieden wij ondernemers ook de kans om te leren hoe ze zoveel mogelijk zelf kunnen, want het kan echt!

Maar maak alsjeblieft geen Wix of Jimdo site, dit is leuk en misschien makkelijk om mee te starten maar je hebt er vrij weinig aan op de lange termijn. Tenminste dat is onze mening als je wilt groeien met je bedrijf, anders is het een prima oplossing. Op een gegeven moment heb je meer functionaliteit nodig of wil je wel ontzorgt worden, dan moet je alsnog een geheel nieuwe site laten maken. Wij vinden dat zonde, van je geld en je tijd.

Onze visie is: je kan het zelf doen maar doe het wel goed. Ons advies is wel om direct te kiezen voor een WordPress site die technisch goed is ingericht. Wij zorgen ervoor dat je zo veel mogelijk zelf kan doen en bieden de technische ondersteuning die hierbij nodig is.

Met behulp van onze tips, tutorials en online trainingen creëer je gemakkelijk zelf een website hebt die helemaal klaar is voor al je toekomstplannen!

Plugins
Trainingen
Tutorials