Over mij

Al sinds 1997 is het internet en het maken van websites mijn passie. Als 13e jarige zat ik achter een computer op mijn vaders werk mij te verwonderen over de eerste websites en dacht bij mijzelf ‘maar dit betekent dat iedereen straks een eigen website kan hebben.. ‘ er ging een wereld voor mij open!

Ik heb mijzelf geleerd om websites te maken, eerst alleen met HTML/CSS en later met behulp van Joomla en nu al ruim 10 jaar met WordPress waarin ik mij heb gespecialiseerd. Naast mijn werk in de IT (en later pedagogische hulpverlening) heb ik vele websites mogen maken en sinds 2016 fulltime voor vele ondernemers en bedrijven! Ik heb de teller niet bijgehouden maar het zijn er zeker honderden.

Visie

Je website is een visitekaartje, en het kan ook een heel nuttig middel zijn voor je werkzaamheden. Bijvoorbeeld door het inzetten van formulieren om bepaalde processen te optimaliseren. 

Naast het maken van websites is het automatiseren van werk absoluut mijn passie en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik ken alle mogelijkheden van WordPress, ik kan heel goed meedenken met jullie bedrijfsprocessen en kom altijd met mooie oplossingen.

Daarnaast leer ik graag anderen hoe ze zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Zeker in deze tijden heb je hier nauwelijks technische kennis voor nodig. Met mijn begeleiding en instructies ga je het begrijpen en misschien zelfs wel echt leuk vinden om te doen! 

E

Persoonlijk contact

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wij denken met je mee en komen met maatwerk oplossingen.

E

Meer omzet uit je website

Met al onze ervaring en kennis over best practices kunnen wij met jou meedenken om meer klanten en omzet uit je website te halen. Indien nodig stellen we een team van specialisten samen.

E

Er is veel zelf mogelijk

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk zonder technische kennis. We richten alles zo in dat je veel zelf kan, als je dit wilt. Ben je aan het groeien of wil je ontzorgd worden? Dan doen wij het.

E

Kosten besparen

Natuurlijk willen we verdienen als ondernemers. Daarnaast zullen wij altijd meedenken om kosten te besparen, ook als het om onze werkzaamheden gaat.

Vragen?

Wil je graag even overleggen over wat ik voor je kan betekenen?

Loop je tegen problemen aan met je huidige website of wil je graag een slimme oplossing bedenken om je werk makkelijker te maken?

Stuur mij dan even een berichtje!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.