Resultaat

Ben je nieuwsgierig naar het resultaat van je website? Heb je het idee dat je er meer uit kunt halen? Er zijn vele mogelijkheden tot optimalisatie. We zullen een aantal benoemen.

Google Analytics

Met Analytics kun je statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weergeven. Het doel is om een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Google Ads

Google Ads (voorheen AdWords) is een advertentieprogramma van Google, je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. Je kiest dan bij welke zoekopdrachten je advertentie vertoont wordt en daar betaal je dan voor.

Social media marketing

Je kunt adverteren op social media. Dit is een doeltreffende manier waarmee je je doelgroep snel bereikt. Facebook en Instagram zijn in Nederland vooralsnog de meeste effectieve, doeltreffende en meest gebruikte social media kanalen.

Google Shopping

De belangrijkste trend op het gebied van online advertising is waarschijnlijk wel Google Shopping. De hoeveelheid zoekopdrachten op Google naar producten nemen nog steeds enorm toe. Google Shopping is daarbij niet meer weg te denken. Via Shopping kun je als bezoeker gemakkelijk het product dat je zoekt vinden, maar vooral ook vergelijken met andere aanbieders.

Google Grants

Google Ad Grants biedt non-profitorganisaties, zoals goede doelen, musea, stichtingen en verenigingen, de mogelijkheid om gratis te adverteren via Google AdWords ter waarde van een bedrag van maximaal $10,000 USD per maand. We hebben al meerdere grants opgezet.
Ben je een ANBI stichting? Neem dan contact met ons op.