Selecteer een pagina

Website ontwikkeling

We maken moderne websites met behulp van een thema. Dit houdt de kosten laag en zorgt voor vele mogelijkheden. Het maakt het ook makkelijk om zelf de website te onderhouden.

WordPress website

Makkelijk zelf teksten bewerken

Z

Veilig en snel

Goed onderhouden website

Responsive

Duidelijk zichtbaar op elk apparaat

Referenties

ASAP is zeer tevreden over de service. Ze zijn creatief, kijken goed naar de wensen van de klant, werken zeer adequaat en zijn zeer servicegericht. Een jaar geleden hebben we de website in een nieuw jasje gestoken. Door deze verandering is het aantal terugkerende bezoekers op de website sterk toegenomen. Ook hebben we twee nieuwe, grote sponsors gevonden die ons eerst via de website hebben leren kennen.

Nicola von Behr

Fondsenwerver, Stichting ASAP / Burkin'art

Laura heeft een overzicht van wat er mogelijk is en wat de wensen van de ander zijn waardoor de site mooier is geworden dan ik me kon voorstellen. Ze is snel en zakelijk, denkt mee en helpt mee met kleine dingen. Ze heeft me ook snel wegwijs gemaakt in het systeem om zelf dingen te kunnen aanpassen. Heel prettig.

Esther Beek

Psychotherapeut, Aan de Gracht

Laura heeft mij geholpen om de eerste opzet te maken van mijn eigen bedrijf. Met de eerste ideeën ben ik samen met haar rond de tafel gaan zitten. Zij wist snel en duidelijk de belangrijkste functies van mijn diensten en website op papier te zetten.

Deze eerste ideeën werden al snel werkelijkheid en met haar kennis en ervaring, kon zij gemakkelijk mijn vragen beantwoorden. Ze wist duidelijk hoofd- en bijzaken te scheiden en hiermee kregen mijn wensen en eisen t.a.v. mijn website al snel een praktische invulling en een mooie en professionele uitstraling.

Jeffrey Ligtvoet

Owner, The Climbing Company

Geïnteresseerd?

We kijken altijd naar je persoonlijke situatie. We horen graag van je om de mogelijkheden te bespreken!