Over ons

Wij zijn vrouwelijke website bouwers en wij houden van ondernemen, WordPress & Divi! Opgericht door Laura en inmiddels zijn Joy en Sharon een vast onderdeel van het team. We werken ook samen met de leukste en beste specialisten.

Wij raken geïnspireerd door mensen die besluiten hun passie te volgen en een eigen bedrijf starten. Wij houden van ondernemers en het ondernemerschap.

Wij houden van ontwikkeling en gaan tot het uiterste om een bedrijfsproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit doen wij voor onszelf en voor onze klanten.

Visie

E

Persoonlijk contact

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wij denken met je mee en komen met maatwerk oplossingen.

E

Er is veel zelf mogelijk

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk zonder technische kennis. We richten alles zo in dat je veel zelf kan, als je dit wilt. Ben je aan het groeien of wil je ontzorgd worden? Dan doen wij het.

E

Meer omzet uit je website

Met al onze ervaring en kennis over best practices kunnen wij met jou meedenken om meer klanten en omzet uit je website te halen. Indien nodig stellen we een team van specialisten samen.

E

Kosten besparen

Natuurlijk willen we verdienen als ondernemers. Daarnaast zullen wij altijd meedenken om kosten te besparen, ook als het om onze werkzaamheden gaat.

Team

Laura Nieuwenhuis

Laura Nieuwenhuis

Founder | Website specialist

Joy van Ee

Joy van Ee

Support manager

Sharon Riddder

Sharon Riddder

WordPress Developer

Inge Zonneveld

Inge Zonneveld

Brand Identity & design

Meike Jürgens

Meike Jürgens

Brand Identity & design

Marco Kroon

Marco Kroon

Hosting specialist

Kennismaken?

We vinden het leuk van je te horen en helpen graag met websites. Heb je vragen? Boek dan gerust een belafspraak in 🙂